EXPERTISE

Bedrijfsongeval

ONZE ERVARING

De Zaak

Op het werk of bij uitstapjes van het werk vinden per jaar vele bedrijfsongevallen plaats. Voor deze bedrijfsongevallen zijn tal van oorzaken aan te wijzen, variërend van fouten door collega’s, onveilige werksituaties of eigen onoplettendheid.

In de meeste gevallen is uw werkgever aansprakelijk voor de schade die u oploopt ten gevolge van een bedrijfsongeval. Voor deze schade is uw werkgever verzekerd.

Als wij uit uw omschrijving van de toedracht van het ongeval (of ook vaak op basis van het rapport van de arbeidsinspectie) kunnen opmaken dat de aansprakelijkheid bij uw werkgever ligt, stellen wij uw werkgever aansprakelijk, die op zijn beurt zijn verzekeringsmaatschappij inschakelt.

Vanaf dit moment verlopen alle contacten met de verzekeringsmaatschappij via ons zodat u zich kunt concentreren op uw herstel. U hoeft zich in ieder geval niet bezig te houden met de “zakelijke” kant van uw letselschadezaak. Deze zorg nemen wij u uit handen.

Als de aansprakelijkheid vast staat maken wij direct een inventarisatie van de ontstane schade en verzoeken wij de aansprakelijke verzekeraar om aan u een voorschot te betalen ter dekking van de eerste kosten.

Als u contact opneemt met ons kantoor, nemen wij telefonisch uw zaak door en als u dit wilt, wordt direct een afspraak met u gemaakt.
Een eerste gesprek om een zaak te beoordelen is altijd kosteloos.

Als de situatie daarom vraagt en als u niet in staat bent om bij ons te komen dan komen wij, in overleg met u, bij u, zo nodig binnen 24 uur.

JURIVIES

Heeft u een uitdagende zaak? Ontvang een gratis adviesgesprek