EXPERTISE

Letsel door Dieren

ONZE ERVARING

De Zaak

Hoe vaak leest u niet in de krant dat een hond ernstig lichamelijk letsel heeft toegebracht en hoe vaak gebeurt het niet dat een uit de wei of stal uitgebroken paard of koe op de openbare weg schade veroorzaakt? De rode kater van uw buurvrouw ziet er misschien heel onschuldig uit, maar zijn klauwen kunnen forse letsels veroorzaken.

In veruit de meeste gevallen is de eigenaar/bezitter van het dier dat schade (letsel) veroorzaakt daarvoor aansprakelijk. Als รบ letsel heeft opgelopen, aarzelt u dan niet om hierover contact met ons op te nemen.

Graag horen wij uw verhaal aan, adviseren wij u over de aansprakelijkheid en verhalen wij uw schade op de eigenaar van het dier. Deze is meestal tegen schade, die door zijn dier wordt veroorzaakt, verzekerd. In principe hoeft uw goede relatie met uw buurman, wiens hond u lelijk te pakken had, er dus niet onder te lijden.

Als u contact opneemt met ons kantoor, nemen wij telefonisch uw zaak door en als u dit wilt, wordt direct een afspraak met u gemaakt.
Een eerste gesprek om een zaak te beoordelen is altijd kosteloos.

Als de situatie daarom vraagt en als u niet in staat bent om bij ons te komen dan komen wij, in overleg met u, bij u, zo nodig binnen 24 uur.

JURIVIES

Heeft u een uitdagende zaak? Ontvang een gratis adviesgesprek