EXPERTISE

Verkeersongeval

ONZE ERVARING

De Zaak

Per jaar vinden vele verkeersongevallen plaats en voordat u het weet, bent u hierbij betrokken. Veel voorkomende verkeersongevallen zijn een kop staart botsing, aanrijding op een kruispunt of eenzijdig ongeval. De behandeling van uw zaak begint voor ons met het opvragen van het procesverbaal.

Wanneer u buiten uw schuld betrokken bent geraakt bij het ongeval stellen wij direct de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk.

Vanaf dit moment verlopen alle contacten met de verzekeringsmaatschappij via ons zodat u zich kunt concentreren op uw herstel. U hoeft zich in ieder geval niet bezig te houden met de “zakelijke” kant van uw letselschadezaak. Deze zorg nemen wij u uit handen.

Wanneer niet direct vast staat dat u geen schuld heeft aan het ongeval dan kunnen wij voor u in samenwerking met experts de toedracht van het ongeval laten onderzoeken.

Als de aansprakelijkheid vast staat maken wij direct een inventarisatie van de ontstane schade en verzoeken wij de aansprakelijke verzekeraar om aan u een voorschot te betalen ter dekking van de eerste kosten.

Als u contact opneemt met ons kantoor, nemen wij telefonisch uw zaak door en als u dit wilt, wordt direct een afspraak met u gemaakt.
Een eerste gesprek om een zaak te beoordelen is altijd kosteloos.

Als de situatie daarom vraagt en als u niet in staat bent om bij ons te komen dan komen wij, in overleg met u, bij u, zo nodig binnen 24 uur.

JURIVIES

Heeft u een uitdagende zaak? Ontvang een gratis adviesgesprek